kan bestilles alle dage frem til jul også mellem jul og nyår

Buffet 1

Marineret sild m. karrysalat og æg
Lund rødspættefilet m. remoulade
Vendsysselsk grønlangkål
Stuvet hvidkål m. kanel
Brunede kartofler
Stegt medisterpølse
Lun ribbensteg m. rødkål
Ris á la mande m. kirsebærsauce

Pris pr. couv. v. min 10 personer Kr. 163,- 
Brød og smør pr. couv. Kr. 20

Bestil her 


Buffet 2 

Marineret sild m. karrysalat og æg 
Lund rødspættefilet m. remoulade
Hjemmerøget laks m. dressing 
Vendsysselsk grønlangkål
Stuvet hvidkål m. kanel
Lun medisterpølse og glaseret
Andebryst m. orangesalat og brunede kartofler 
Lun ribbensteg m. rødkål
Ris á la mande m. kirsebærsauce

Pris pr. couv. v. min 10 personer Kr. 225,- 
Brød og smør pr. couv. Kr. 20

Bestil her