Restaurant nær Skagen  - leder du efter et sted at spise frokost eller middag så kig ind på den gamle kro i Ålbæk. Vi har et fint frokost- og middagskort.

Køkkenet har åbent

Alle ugens dage fra kl. 12.00-20.00

Krostue

Mange af vores gæster holder meget af at sidde i vores krostue, da den emmer af stemning og atmosfære. Det er lidt nostalgisk i krostuen - det minder lidt om at komme tilbage i tiden. Krostuens vægge er pyntet med billeder fra kroens historie, som mange af vores gæster holder af at studere. Krostuen har åbent hele dagen fra frokost tid til køkkenet lukker. Her spiser man traditionel dansk kromad, så som smørrebrød og wienerschnitzel mm.

Se vores krostuemenu her 

Restaurant 

I vores hyggelige restaurant kan man også føle at tiden har stået stille. Der er traditionelt tapet på væggene, tykt gulvtæppe og brede, tunge stole, der indbyder til at sidde en stund og hygge sig med en god middag. Restauranten åbner op om aftenen og tilbyder sæsonmenu og flere fiskeretter, og hos os kan man f.eks altid få en smørstegt rødspætte eller traditionel wienerschnitzel af kalvekød selvfølgelig.

Se vores restaurantmenu her