værelser

​Overnat på Aalbæk gl. Kro ved Skagen. Kroen har 59 dobbeltværelser der både sælges som dobbelt- og enkeltværelse. Se nedefor hvilke værelseskategorier vi tilbyder. Se værelses prisen for den periode du ønsker, ved at klikke på book online.

Økonomi værelser:

Lidt mindre dobbeltværelse med bad/toilet i ældre stil men med skrivebord, klædeskab, føntørrer, fladskærm og gratis Internet. Vi har 4 værelser i denne kategori hvor der må medbringes hund -  kun på forespørgsel. Tillæg for hund er kr. 150,- pr. hund pr. dag. der er mulighed for opredning på denne værelseskategori. Pris pr. opredning pr. nat er kr. 300,-.  

Standard værelser:

Helt ny renoverede værelser i flotte lyse farver med eget bad/toilet, klædeskab, føntørre, fladskærm, gratis Internet, skrivebord samt hyggehjørne med 2 lænestole og bord. Alle værelser er med trægulve og dermed allergivenlige. Størstedelen af værelserne ligger i stueetagen og om sommeren er der stole udenfor værelset.

Prisforskel fra økonomiværelse til standardværelse kr. 100,- pr. nat  

   

Superior værelser:

Kroens største værelser er indrettet i lyse farver med eget bad/toilet, skrivebord, klædeskab, føntørrer, fladskærm TV, gratis internet adgang samt bakke med el kedel, gratis kaffe/te og alle har balkon, hvor der om sommeren er stole og bord. Mange værelser har trægulve og er allergivenlige. Alle værelser er på 1. sal 

Opgradering fra økonomi værelses til superior værelse kr. 300,- pr. værelse pr. nat.

Kroen har flere parkeringspladser som kan benyttes gratis af kroens gæster. God plads til busparkering.  ​

​​​​

Aalbæk gl. Kro A/S  |  Skagensvej 42 - 9982 Ålbæk  |  Tlf: +45 98 48 90 22  | Mail: aalbak@aalbak-gl-kro.dk