Overnat på Aalbæk gl. Kro ved Skagen. Kroen har 59 værelser der både sælges som dobbelt- og enkeltværelse. Se nedenfor hvilke værelseskategorier vi tilbyder. Se værelsesprisen for den periode du ønsker, ved at klikke på book online.

Økonomi værelser:

Dobbeltværelse med bad/toilet. Værelset er i ældre stil med skrivebord, klædeskab, føntørrer, fladskærm og gratis Internet. På 4 af værelserne i denne kategori må der være hund på mod en ekstra betaling på kr. 200,-. Det er muligt at være op til 4 personer på værelse i denne kategori. Pris pr. opredning pr. nat er kr. 300,-

 

 

Gratis WiFi

Kabel TV

1-4 personer

Brusekabine


Standard værelser:

Standard værelser i pæne lyse farver med eget bad/toilet, klædeskab, føntørrer, fladskærm, gratis Internet, skrivebord samt hyggehjørne med 2 lænestole og bord samt mulighed for at lave kaffe/the på værelset. Alle værelser er med trægulve og er dermed allergivenlige. Størstedelen af værelserne ligger i stueetagen og om sommeren, er der stole og et bord udenfor værelset.

Prisforskel fra økonomi- til standardværelse kr. 100,- pr. nat  

Gratis WiFi

Kabel TV

1-2 personer

Brusekabine


Superior værelser:

Kroens største værelser er indrettet i lyse farver med eget bad/toilet, skrivebord, klædeskab, føntørre, fladskærm TV, gratis internet adgang samt bakke med el kedel, gratis kaffe/te. Alle værelser har balkon/terrasse, hvor der om sommeren er stole og bord. Mange værelser har trægulve og er allergivenlige. Alle værelser er på 1. sal.

Opgradering fra økonomi- til superiorværelse kr. 300,- pr. nat.

Gratis WiFi

Kabel TV

1-4 personer

Brusekabine