Nordjylland for børn

Naturen er en skøn legeplads for børn. Hvem vil ikke elske en dukkert ved vestkysten og springe ud i de store bølger efterfulgt af en is ved det berømte "Blå ishus" i Tversted. 

Området egner sig især til cykelferie med børnene - der er cykelsti hele vejen fra Aalbæk til Skagen. Det er en cykeltur på 20 km men med en god madpakke og lidt leg ved stranden undervejs, føles turen ikke så langt. Hvis benene ikke orker turen tilbage kan I tage cyklerne med på toget. 

Hvert år er der mange spændende arrangementer i hele området for børn. Så som "krabbejagt på havnen", "Rav Nordens guld", " Lav din egen slikkepind", "Strandens hemmeligheder" og meget mere.

Læs mere her

Skagens Museum

Skagens Museum for børn - kunstmuseum er ikke kun for de voksne. På museet laver de mange event for børn - under dit besøg kan du gå på skattejagt eller i vinter- og efterårsferien kan du blive "Kunstner for en dag". 

Læs mere her  

Bamsemuseum i Skagen

Skagens Bamsemuseum blev indviet i august 1998 og er Skandinaviens første og eneste Bamsemuseum. Bamser af alle slags, unge og gamle, mange med historisk baggrund, lever her deres eget uforlignelige liv i det charmerende gamle skagen-hus med have. Stemningen er eventyr og nostalgi. 

Læs mere her

     ​

Aalbæk gl. Kro A/S  |  Skagensvej 42 - 9982 Ålbæk  |  Tlf: +45 98 48 90 22  | Mail: aalbak@aalbak-gl-kro.dk