Påskeferie ved Skagen

Påskeferien falder i år på et dejligt tidspunkt. Fra den 13. april til 17. april 2017 - der er forår i luften i Påsken og det er tid til at forkæle dig selv med og dem du holder af med et kroophold, enten som miniferie på hverdage eller som weekendophold. 

Aalbæk gl. Kro er det perfekte udgangspunkt for et kroophold med kort afstand (20 km.) til Skagen og alle herlighederne der, og som base for ekspeditioner i hele Toppen af Danmark, hvor du kan nå det meste indenfor en time.

I påskeferien vrimler det med kunstudstillinger i hele vores område, og man bør ikke snyde sig selv for et besøg på Skagens Museum med de 2 fine kunstner boliger, der har dannet ramme Anna og Michael Anchers og nationalskjalden Holger Drachmanns liv og virke. De almindelige skawboers livsvilkår kan opleves på det meget levende Skagen By- og Egnsmuseum.

Vi kan også anbefale, at kroopholdet bruges til at besøge hyggelige Sæby, som har et smukt og autentisk købstadsmiljø – eller at tage en tur til Frederikshavn, den ”lille storby”, for at udforske byens mange butikker.

Er du til en miniferie med golf vil Aalbæk gl. Kro også være et godt udgangspunkt. Vi tilbyder golfophold incl. green-fee til f.eks. Hvide Klit, der kun ligger 6 km. fra Aalbæk gl. Kro, og vi har også aftaler med klubberne i Sæby, Frederikshavn, Sindal og Hirtshals.

Har du cyklen på nakken eller vandrestøvlerne i bagagen kan påskeferie også indbyde til cykel- eller vandreferie – her er der supergode muligheder i vores område – og på Aalbæk gl. Kro har vi plads til din cykel (og også dit golfgrej) i en aflåst bygning.

Endelig kan påskeferien jo også bruges til ren afslapning – besøg Aalbæks fine lille havn, eller shop i byens gode butikker.

Alle os på Aalbæk gl. Kro hjælper dig gerne med tips og gode forslag. Vi vil med glæde sørge for, at du får en dejlig påskefrie her hos os.

Se her de forskellige ophold vi tilbyder

 Golfophold

Miniferie

Kunstpause

Kroophold for livsnydere

Superpris

Skagen Festival

​​

Aalbæk gl. Kro A/S  |  Skagensvej 42 - 9982 Ålbæk  |  Tlf: +45 98 48 90 22  | Mail: aalbak@aalbak-gl-kro.dk